Cu Taxi la Casa de Cultură. Cum s-a desfășurat primul concert din cadrul "Câmpina Summer Park Music", care nu s-a ținut în parc.

Cultural (Categoria articolului)

Vremea a jucat feste organizatorilor așa că de frica unui cod galben, care până la urmă nu s-a adeverit, concertul a trebuit mutat din Parcul "Regele Mihai I" în incinta Casei de Cultură.

În ciuda schimbării locației, sute de câmpineni au venit la Casa de Cultură pentru a participa la un concert, care s-a dovedit a fi un adevărat succes. A fost un succes mai ales pentru că au participat spectatori de toate vârstele. Sala a fost plină, au fost spectatori care au stat în picioare pentru că nu au mai fost locuri libere pe scaune.

Trupa Taxi s-a ridicat la înălțime, au cântat cele mai cunoscute piese și desigur, Dan Teodorescu a fost în mare formă ca și deobicei. Nici Carla Iliași și Vicky Albu, fetele de la backing vocals nu au fost mai prejos, ambele având parte și de momentul lor solo. Publicul a fost conectat în permanență cu artiștii de pe scenă. Câmpinenii au aplaudat, au cântat împreună cu mult îndrăgita trupă și cel mai important, s-au simțit bine.

După aproximativ două ore de concert cei de la "Taxi" au părăsit scena în aplauzele publicului. În backstage câțiva câmpineni norocoși au putut să facă rost de autografe și câteva poze.

Următorul concert din cadrul "Câmpina Summer Park Music va avea loc tot în această lună. Pe 29 Iulie formația Krypton va concerta în Parcul "Regele Mihai I".