David Popovici în vacanță la Câmpina. S-a pozat cu admiratorii și a fost protagonistul unui moment comic.

Actualitate (Categoria articolului)

După o vară încărcată de pregătiri pentru Campionatul Mondial, David Popovici a ales să își petreacă timpul liber la Câmpina, orașul natal al iubitei sale. Chiar și așa super înotătorul român nu poate trece neobservat de către fanii săi.

Un grup de prieteni care jucau o partidă amicală de fotbal pe unul dintre terenurile Parcului Soceram, a fost surprins plăcut când unul dintre protagoniștii din teren a observat că în tribună se afla un "spectator" de lux. David Popovici se plimba prin parc alături de iubita sa. Ajunși în zona terenurilor de fotbal, cei doi au decis să se urce în tribună pentru a urmări partida ce era în desfășurare, moment în care portarul uneia dintre echipe l-a zărit pe David Popovici, urmând apoi un moment amuzant.

Portarul nu a mai ținut cont că se află în mijlocul unui meci, acesta a plecat din poartă și s-a dus direct la David Popovici să îl roage să facă o poză împreună, moment în care echipa adversă a profitat, marcând un gol. Gestul făcut de portar a stârnit hohote de râs printre cei prezenți, ba mai mult, David Popovici a coborât pe teren pentru a face poze cu jucătorii. „Jucam fotbal și portatul a văzut că era Popovici cu o fată în tribună. A fugit la el să îl roage să facă o poză, iar noi am luat gol pentru că nu mai aveam portar. Îți dai seama că ne-am oprit toți și el a fost drăgut și a venit pe teren să facă o poză cu noi”, a declarat unul dintre jucători pentru site-ul a1.ro.

David Popvici a fost văzut de mai multe ori prin zonă, în urmă cu câteva zile, fiind zărit la unul dintre lacurile sărate de la Telega. Chiar dacă de fiecare dată fanii l-au luat cu asalt pe David Popovici pentru a face o poză, acesta a acceptat cu multă amabilitate pozându-se cu fiecare dintre ei.

 

Felix Precup