Festival de muzică la Comarnic. Pleșuva Festival se desfășoară în perioada 11-13 August.

Actualitate (Categoria articolului)

 Plesuva Festival este un concept interesant pentru județul Prahova, mai ales pentru că zona duce lipsă de astfel de evenimente. Deși plină de stațiuni turistice, Valea Prahovei duce lipsă de evenimente. Inițiativa a luat-o orașul Comarnic, o mică așezare urbană, departe de condițiile și bugetele celorlalte orașe din zonă. Comarnic are însă parte de peisaje naturale superbe, locul organizării acestui eveniment fiind unul dintre ele. Vărful Pleșuva esta situat la aproximativ 1300 m altitudine și oferă o priveliște de ansamblu a județului Prahova. În zilele senine de vară, de pe vârful dealului se poate vedea chiar și orașul Ploiești.

Organizatorii doresc să ofere participanților o experiență frumoasă, în care aceștia să uite de grijile cotidiene, să admire natura din jur și să se bucure de muzică. Pe scena festivalului vor urca artiști din Prahova și împrejurimi. Pe afișul festivalului apare și Teodor Dudu, un dj câmpinean, cunoscut mai ai ales de cei care frecventau Club Live.

La fel ca și anul trecut, primele două zile sunt destinate muzicii electronice, atmosfera fiind întreținută de dj. Intrarea în cadrul festivalului se va face în baza unei brățări de acces pe care participanții o vor primi la intrarea în festival. Bilete pentru cele 3 zile de festival pot fi procurate online de pe platforma iabilet.ro sau fizic de la sediul SMARTGEN din Comarnic. Prețul unui abonament pe toate cele 3 zile este de doar 50 de lei. Printre numele care vor urca pe scena festivalului se numără: X-ader, Dudu Teodor, Keller Studio, Morris, Alex Petre, Pau, Cosmincu și mulți alții.

 

Felix Precup