Nicu Alifantis s-a întors la Câmpina după 40 de ani. Sute de Câmpineni au participat la concertul susținut de îndrăgitul artist în Parcul Regele Mihai I.

Cultural (Categoria articolului)

Nicu Alifantis și Răzvan Mirică au încheiat seria concertelor din cadrul ediției din acest an a evenimentului Câmpina Summer Park Music. Dintre toate cele 3 concerte susținute în această vară, Nicu Alifantis a strâns de departe cel mai mare număr de spectatori.

Câmpinenii au avut ocazia să petreacă o ultimă sâmbătă de vară în parcul Regele Mihai I alături de o legendă a muzicii românești. Concertul susținut de Nicu Alifantis în duet cu Răzvan Mirică a fost un adevărat succes, reușind să scoată câmpinenii de toate vârstele din casă.

Timp de aproape o oră și jumătate Nicu Alifantis a încântat publicul atât cu piese mai vechi, consacrate în istoria muzicii românești, dar și cu piese mai noi despre care chiar el a spus că este o ocazie bună să le prezinte și publicului câmpinean, mai ales că aceste piese nu se difuzează la radio. Îndrăgitul cântăreț a ținut să menționeze că a revenit la Câmpina după 40 de ani, mulțumind pe această cale publicului pentru susținerea acordată în cei aproape 50 de ani de carieră muzicală.

Chiar dacă Nicu Alifantis a ajuns la onorabila vârstă de 69 de ani nu pare să fie afectat de acest lucru. A venit pe scenă plin de energie, a cântat fără întrerupere, a interacționat cu publicul, ba mai mult, la final de concert a revenit pe scenă în pas alergător pentru a mai cânta încă două piese pentru publicul câmpinean. La finalul concertului Nicu Alifantis și Răzvan Mirică au părăsit scena în aplauzele publicului.

Ediția a doua Câmpina Summer Park music a adus în această vară în orașul nostru Trupa Taxi, Formația Krypton și pe Nicu Alifantis & Răzvan Mirică. Cu toate acestea, evenimentul a fost mai restrâns față de ediția de anul trecut, atunci când în cadrul Câmpina Summer Park Music localnicii s-au putut bucura de 5 concerte în Parcul Regele Mihai I. În anul 2022 câmpinenii au putut asculta live pe: Kempes, Semnal M, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și pe Ducu Bertzi & Friends.