Soferul mașinii răsturnate sâmbătă noapte la Valea Doftanei a fost reținut pentru 24 ore. În accident a murit o tânără de 18 ani.

Actualitate (Categoria articolului)

 

În urma verificărilor efectuate de Poliție, tânărul în vârstă de 22 ani care a condus mașina care s-a răsturnat împreună cu alte 4 persoane sâmbătă noapte, figura în bazele de date cu permisul de conducere cu restricții-reținut, având eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație.

În baza probatoriului administrat, miercuri, 25 octombrie față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

 

În urma accidentului provocat de tânărul de 22 ani, o tânără de 18 ani și-a pierdut viața la spital, unde a fost transportantă pentru îngrijiri medicale.

Articolul complet https://campineanul.ro/News/Article/db80b8ad-f75f-41fe-a5b4-df8c1d4a1870_o-tanara-de-18-ani-a-murit-sambata-noapte-dupa-ce-masina-in-care-se-afla-alaturi-de-alti-patru-tineri-s-a-rasturnat-intr-o-rapa-la-valea-doftanei