O tânără de 18 ani a murit sâmbătă noapte după ce mașina în care se afla alături de alți patru tineri s-a răsturnat într-o râpă, la Valea Doftanei.    

Actualitate (Categoria articolului)

 

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 23.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe DJ 102I, în zona barajului Paltinu a avut loc un accident rutier.

Din verificări, s-a stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau 4 pasageri, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet, iar ulterior ieșind în afara părții carosabile în vegetația forestieră, răsturnându-se.

Pâna la sosirea echipelor de salvare toți cei 5 pasageri au reușit să se autoevacueze, însă au avut nevoie de intervenții medicale de specialitate și transportate la spital pentru investigații suplimentare.

O tânără în vârstă de 18 ani a fost declarată decedată, la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu cel drugtest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.