Cinci nou născuți au venit pe lume în noaptea de Revelion la Spitalul Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

 

Indiferent de câte momente grele a întâmpinat de-a lungul unui an, nimic nu aduce o fericire mai mare în viața omului decât un copil. Locul în care această fericire poate fi văzută în ochii celor ce o trăiesc, este Spitalul Municipal Câmpina. Anul 2023 a adus aici nu mai puțin de 320 de momente de fericire, pentru 320 de nou-născuți au venit pe lume anul acesta în Câmpina.

După tradițiile noastre, bebelușii născuți în noaptea dintre ani sunt feriți de rele, binecuvântați și plini de realizări. Avem așa purtători de noroc și în Câmpina, în noaptea Revelionului 2024 fiind născuți 5 bebeluși la Spitalul Municipal. Am intrat așadar și în anul 2024 tot cu dreptul, urmând să vedem ce noi provocări ne așteaptă.

Chiar dacă mulți poate nu se încred în zicalele populare, putem fi siguri că cei 5 nou-născuții au adus în viața părinților un început de an mai fericit decât oricare altul. Micuții, fiind un ingredient cheie în viitorul orașului nostru, trebuie să aibă parte de iubire, fericire și ajutor din partea comunității câmpinene, iar acest lucru ține de fiecare dintre noi în parte. 

 

Alexia Bordei