Va transforma primarul Moldoveanu Câmpina în noul Năvodari al României? Blocuri de 12 etaje în oraș?

Actualitate (Categoria articolului)

Câmpina - orașul cu cele mai multe zile însorite din an!...  

Această sintagmă ar putea deveni doar o amintire pentru mulți câmpineni, dacă propunerea de PUZ în forma actuală va fi aprobată de Consiliul Local peste câteva zile.

În cadrul celei mai recente conferințe de presă, susținută de primarul municipiului, Alin Moldoveanu, edilul câmpinean a încercat să liniștească cumva populația, care aparent datorită multor informații ajunse eronat în spațiul public, este reticentă în ceea ce privește modernizarea municipiului.

Va transforma Moldoveanu Câmpina în noul Navodari al României?

În intervențiile avute, pe lângă problema pasajului, care este de notorietate și împotriva căruia câmpinenii și-au manifestat dezacordul în nenumărate rânduri, primarul a menționat și faptul că în forma actuală a PUZ-ului sunt avizate blocuri de P+12 pe o bună parte din cele 35 Ha din proiect... Așadar, pe lângă pasajul subteran se propune și modificarea regimului de înălțime a clădirilor pentru că...

Blocuri de 12 etaje în oraș?!

Ce înseamnă să construiești blocuri de 12 etaje într-un oraș de dimensiunea Câmpinei? Pe lângă aglomerare, poluare, disconfort pe perioada construcției, nu trebuie să uitam parcările, care, conform structurii potențialului pasaj, oricum se împuținează...

 

Încă se mai poate face ceva!

Câmpinenii nu stau însă, cu mâinile în sân… Nu degeaba ani de zile s-a vorbit despre urbea noastră ca fiind orașul cu cei mai mulți intelectuali la mia de locuitori… Pe toate rețelele de socializare există sondaje de opinie cu privire la ceea ce se întâmplă în momentul de față cu locul pe care îl iubim. Problema, însă este că trebuie făcut ceva în mod oficial.

Până la data de 13 august câmpinenii își pot spune punctul de vedere cu privire la proiectul Planului Urbanistic Zonal. Primăria pune la dispoziția acestora mai multe modalități prin care fiecare își poate exprima punctul de vedere (https://campineanul.ro/News/Article/87ba9966-bc6b-49de-bba6-06fbb0306701_10-zile-in-care-campinenii-isi-mai-pot-spune-parerea-despre-viitorul-pasaj-din-municipiu-iata-care-sunt-modalitatile-prin-care-se-poate-face-acest-lucru).

Chiar dacă link-urile cu formularele oficiale pentru exprimarea părerilor nu pot fi deschise din pagina primăriei, ele există în spațiul on line, pe FB și alte surse de comunicare.. Atașăm și noi acest formular, pentru a veni în sprijinul cetățenilor.

 

Imagini preluate de la Campina TV