10 zile în care câmpinenii își mai pot spune părerea despre viitorul pasaj din municipiu. Iată care sunt modalitățile prin care se poate face acest lucru:

Actualitate (Categoria articolului)

 

Locuitorii municipiului Câmpina mai au la dispoziție 10 zile pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la viitorul Plan Urbanistic Zonal al orașului, în care este inclus și posibillul pasaj subteran ce ar travesa centrul.

Primaria Municipiului Câmpina a publicat pe site-ul propriu hotărârea prin care cetățenii își pot exprima părerea cu proiectul de Regenerare Urbană, până pe data de 13 august.

http://www.primariacampina.ro/wp-content/uploads/2022/08/ANUNT-CONSULTARE-PUBLICA-PRIVIND-APROBAREA-PLANULUI-URBANISTIC-ZONAL-PUZ-%E2%80%93-REGENERARE-URBANA.pdf

 

Modalitatea prin care se poate face acest lucru este:

·       - Accesând link-ul de mai jos pentru completarea formularului on-line:

https://www.primariacampina.ro/informatii-publice/transparenta/formulare-transparenta-decizionala/

·       - Ca mesaj în format electronic pe adresa web@primariacampina.ro

·       - Prin poștă, la adresa: Primăria Municipiului Câmpina, B-dul Culturii, nr. 18, cod poștal 105600, jud. Prahova

·     - La Registratura instituției, B-dul Culturii, nr. 18, cod poștal 105600, jud. Prahova, de luni – joi (între orele 9.00 – 14.00) și vineri (între orele 9.00 – 12.00)

Materialele transmise vor purta mențiunea „Proiectul de hotărâre nr. 149/12 iulie 2022 privind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare din intravilanul Municipiului Câmpina”.

Pe lângă această posibilitate de exprimare a opiniilor în scris, în cazul în care o organizație legal constituită, o altă autoritate sau instituție publică dorește să facă dezbatere publică pe această temă, poate solicita în scris acest lucru Autorității Publice.

 

Documentația ce stă la baza proiectului de Regenarare Urbană poate fi consultată aici:

http://www.primariacampina.ro/documente/puz-regenerare-urbana-cresterea-mobilitatii-urbane-nepoluante-prin-investitii-de-tip-integrat-in-solutii-inteligente-aferente-unui-coridor-de-mobilitate-prin-redirectionarea-circulatiei-rutiere-prin-3/

 

http://www.primariacampina.ro/informatii-publice/avizier-online/planuri-urbanistice/anunturi-planuri-urbanistice/