Zeci de copii au sărbătorit Ziua Copilului prin sport, la cea de-a IV-a ediție a Cupei 1 Iunie la fotbal.

Actualitate (Categoria articolului)

 

CS Blejoi, ACS Caraimanul Bușteni, Victoria Florești, Școala de Fotbal Toader, și echipa gazdă, Sportul Câmpina, s-au numărat printre echipele participante la Cupa 1 Iunie, desfășurată pe Stadionul Rafinăria ”Steaua Română” din Câmpina.  Competiția a început la ora 09:00 iar sute de părinți și susținători au umplut tribunele stadionului.  Aceștia s-au putut bucura de peste 8 ore pline de fotbal.

Turneul dedicat grupelor juniorilor născuți în 2009 a fost câștigat de FC Petrolul Ploiești, învingând în finală pe gazdele Sportul Câmpina. Pe locul 3 s-a clasat Școala Toader care a surclasat în finală juniorii de la Victoria Florești. Turneul dedicat grupelor juniori mai mici a fost câștigat de Școala Toader.

Evenimentul a fost organizat de clubul Sportul Câmpina și sponsorizat de Partidul Câmpina Curată alături de de Asociația Câmpina Curată. La eveniment a fost prezent și președintele Partidului Câmpina Curată, Rudolf Leica, care a mulțumit publicului și copiilor pentru participare, dar reprezentanților Grupului de firme Neptun – Soceram, cei care au cumpărat stadionul salvând astfel emblematica arenă câmpineană de la demolare.

Evenimentul s-a terminat cu un meci demostrativ între o grupă de fotbal feminin al echipei Petrolul Ploiești și juniorii de la Sportul Câmpina. Meciul s-a terminat cu 4-3 în favoarea câmpinenilor.

 

Felix Precup