Nihil, Chondriax și Apollo 22. Un concert diferit la Câmpina Artelor și Sporturilor.

Cultural (Categoria articolului)

Sâmbătă seară la Casa de Cultură "Geo Bogza" ne-am putut bucura cu toții de un concert un pic diferit față de cea ne-a oferit până acum Festivalul Câmpina Artelor și Sporturilor. Nihil, Chondriax și Apollo 22, trei trupe formate din tineri foarte talentați care încearcă să ducă cât pot de bine mai departe tradiția rock-ului din Câmpina, au susținut un super concert.

În primul rând trebuie să felicităm inițiativa Fundației Zamolxes, care a avut ideea bună de a organiza acest concert, dar și pe "veteranii" de la Happy Street Brotherhood care susțin de fiecare dată fenomenul rock-ului în Câmpina.

Cele 3 trupe au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului, iar publicul a fost pe măsură. Cu piese originale, coveruri, sau chiar piese care încă nu au fost lansate, publicul având ocazia să le asculte pentru prima dată, Nihil, Chondriax și Apollo 22 au dus energia din sală la cote maxime. Cei de la Chondriax au avut și un moment special, aceștia cântând mai multe piese împreună cu Naomi Prie. Tânăra artistă din Câmpina a avut ocazia astfel să cânte în fața publicului din orașul natal pentru prima dată după participarea la Superstar și lansarea mai multor piese originale.

Am spus și că publicul a fost pe măsură, deoarece majoritatea au fost tineri care au cântat, au aplaudat și au făcut gălăgie pentru artiștii care au pus în scenă un super spectacol. Ba mai mult, la un moment dat, în timpul concertul celor de la Chondriax, toată sala a fost luminată de lanternele telefoanelor celor din public, exact ca la un festival.

Pentru fanii rock-ului din Câmpina urmează "Festivalul Tineretului", organizat tot de Fundația Zamolxes, în luna Octombrie, unde câmpinenii se vor putea întâlni din nou formația Apollo 22 dar și cu alți tineri talentați.

 

Felix Precup