“Haideți să facem ROCK împreună!” – mesajul lui Kempes pentru câmpineni

Cultural (Categoria articolului)

Sâmbătă, de la ora 20.00 câmpinenii se vor putea bucura, după multă vreme, de un concert susținut de Kempes. După o pauză de mulți ani, artistul va susține un recital acustic alături de bandul său, chiar în centrul municipiului Câmpina, în parcul Regele Mihai,.

Contactat telefonic de redacția noastră, Ovidiu Ioncu "Kempes", liderul trupei, ne-a declarat că este nerăbdător să revină în Câmpina, după foarte mulți ani și îi așteaptă pe câmpineni să vină în număr cât mai mare la concert.

„Este încurajator faptul că au început să aibă loc din nou evenimente cu public, concertele fără limită de spectatori, iar noi suntem nerăbdători și emoționați să venim în fața lor să dăm ce avem mai bun. Chiar avem și o surpriză pentru fani. Vă așteptăm să facem rock împreună” - Ovidiu Ioncu "Kempes"

Ovidiu Ioncu, mai cunoscut publicului din România sub numele de Kempes, este un artist român din „garda veche”, fost vocalist al formațiilor Cargo  și Rezident X.

În 1988, Ovidiu Ioncu este cooptat în Cargo de la trupa Capricorn din Arad, în locul lui Leo Iorga.

Porecla "Kempes" i s-a dat datorită îndemânării în ale fotbalului și a asemănării cu fotbalistul Argentinian Mario Kempes.

Pe 23 noiembrie 2013, Ovidiu Ioncu anunță plecarea de la Rezident EX și înființarea formației KEMPES, alături de instrumentiștii formației Gothic, cu care a înregistrat albumul "Regăsire", lansat pe 28 martie 2015. 

Concertul care va avea loc pe data de 25 iunie în municipiul Câmpina este organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza” și face parte dintr-o serie de concerte–eveniment ce se vor desfășura toată durata verii, în cadrul primei ediții a ”Câmpina Summer Park Music”. Prin aceste evenimente, instituția își propune să aducă în fața publicului câmpinean nume mari ale muzicii românești, artiști care au scris istorie.

Programul concertelor din această vară este următorul:

·       25 iunie, ora 20.00  Kempes acustic

·       23 iulie, ora 20.00 Semnal M

·       13 august, ora 20.00 Mircea Baniciu

·       27 august, ora 20.00 Mircea Vintilă

·       3 septembrie, ora 20.00 - Ducu Bertzi and Friends