Cu piese noi și vechi Formația Krypton a încântat publicul câmpinean prezent în Parcul Regele Mihai I

Cultural (Categoria articolului)

Al doilea concert din seria Câmpina Summer Park Music a adus în fața publicului o îndrăgită formație de rock din România. După ce primul concert nu s-a mai desfășurat în parc din cauza unei avertizări meteo, de această dată totul s-a putut desfășura conform planurilor.

Eugen Mihăescu, Dragoș Moldovan, Claudiu Macarie și Humberto Miquilena, pe scurt formația Krypton au urcat pe scena din parc în aplauzele publicului. Eugen Mihăescu, fondator și unica prezență constantă din componența acestei trupei, care de-a lungul anilor și-a schimbat de mai multe ori structura, a început prin a mulțumi publicului: "Noi ar trebui să vă aplaudăm pentru că de 40 de ani sunteți alături de noi", a spus Eugen Mihăescu.

Muzica îndrăgitei trupe a răsunat timp de mai bine de o oră prin Centrul Civic al orașului. Spectatorii au putut asculta melodii vechi care i-au consacrat pe cei de la Krypton, dar și melodii de pe cel mai recent album.

Pe lângă publicul strâns într-un număr destul de mare în parc, evenimentul a fost de bun augur, deoarece mulți câmpineni au ales să treacă și să arunce o privire prin centrul orașului, care a devenit puțin mai animat decât într-o seară normală de duminică. Cei care au ales să rămână în parc pentru concert, au cântat, au aplaudat și s-au bucurat de vremea superbă a unei seri călduțe de vară, acompaniați de muzică live de calitate.

Următorul concert din cadrul seriei Câmpina Summer Park Music are loc pe 26 August când Nicu Alifantis va urca pe scena din Parcul Regele Mihai I.