A început Festivalul LaRock, cel mai mare festival de muzică Rock din Prahova.

Cultural (Categoria articolului)

În perioada 8-10 Septembrie pe Domeniul Cantacuzino din Florești are loc cel mai mare festival dedicat muzicii rock din județul Prahova.

În comuna ce se află la doar 20 de minute de Câmpina, vor concerta cele mai iubite trupe românești. Pe lângă muzică, organizatorii au pregătit și alte activități de festival, atât pentru adulți cât și pentru copii. Participanții la festival se vor putea plimba cu bicicleta, explorând Domeniul Cantacuzino, vor putea urca într-un balon cu aer cald și se vor putea bucura de zonele de relaxare și mâncare delicioasă servită de food truck-urile diverse. Pentru copii va exista o zonă special amenajată unde aceștia se vor putea juca în siguranță. Pentru cei care doresc o experiență completă există o zonă de camping special deschisă pe perioada festivalului.

Vineri urcă pe scenă: Phoenix, Cargo, Bucovina, Roșu Vara și The Bloody Merries. Sâmbătă distracția continuă cu: Alternosfera, Vița de Vie, Omul cu Șobolani, Byron, Romb și Jennifer Mohebbi. Duminică, în ultima zi de festival, vor urca pe scenă: White Mahala, Spitalul de Urgență, Mister C, Destin și Diablo Mami.

Abonamentele pe 3 zile la festivalul LaRock se pot achiziționa de pe rețeaua Iabilet.ro și costă 264,88 lei, în timp ce abonamentele la camping costă 254,28 lei (cort două persoane), 307,26 lei (3 persoane) sau 434,4 lei (4 persoane).

 

Felix Precup