Grav accident la Bănești. Un bărbat a murit după ce atelajul pe care îl conducea a fost lovit de două autoturisme. Alte două persoane au fost rănite.  

Actualitate (Categoria articolului)

 

Sâmbătă, 21 octombrie, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN 1, km 84+500, la intersecția cu strada Belu din comuna Bănești a avut loc un accident rutier.

Conform informațiilor primite de a IPJ și ISU Prahova, din verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un atelaj hipo nesemnallizat, în care se aflau 6 persone, la ieșirea de pe strada Belu în Drumul Național 1, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului, atelajul și-a continuat deplasarea, pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, iar ulterior conducătorul atelajului hipo a fost proiectat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, persoana aflată în atelaj prezenta răni incompatibile cu viața, astfel că a fost declarat decesul de către medicul ajuns la fața locului.

O tânără în vârstă de 27 ani de la bordul unuia dintre autoturisme a fost încarcerată, dar conștientă, pompierii acționând de îndată pentru extragerea acesteia. Ulterior a fost preluată de ambulanța de terapie intensivă mobilă și transportată la spital.

Conducătorul auto al aceluiasi autoturism, un bărbat în vârstă de 33 ani a necesitat ingrijiri medicale și, ulterior, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD prezent la fața locului.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La acest moment, cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri în vedere stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.