Bărbat din Câmpina, acuzat de corupere sexuală a minorilor

Actualitate (Categoria articolului)

Într-un incident șocant ce a avut loc la  începutul lunii septembrie, când un bărbat de 28 de ani din Câmpina a fost acuzat de coruperea sexuală a mai multor minore. Evenimentele au fost aduse la cunoștința autorităților la data de 10 septembrie, când un bărbat din București a alertat Poliția Municipiului Câmpina cu privire la acțiunile suspectului.

Primele cercetări au relevat faptul că individul s-ar fi folosit de o rețea de socializare pentru a se apropia de minore. Acesta ar fi convins mai multe adolescente să se întâlnească cu el într-un parc din municipiul Câmpina, sub pretextul unor discuții obișnuite.

Se pare însă că lucrurile au luat o întorsătură îngrijorătoare. În timpul unei întâlniri, suspectul ar fi atins o minoră în zona pieptului și ar fi încercat să o îmbrățișeze. De asemenea, în aceeași zi, el a avut discuții inadecvate cu o altă minoră, trimițându-i o imagine cu caracter sexual explicit.

În urma investigațiilor, bărbatul din Câmpina a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior i s-a impus control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în cadrul unui dosar penal deschis sub acuzația de corupere sexuală a minorilor.

Astfel de cazuri reprezintă o serioasă amenințare pentru siguranța copiilor și trebuie tratate cu maximă seriozitate. Educația și conștientizarea cu privire la riscurile online sunt esențiale pentru prevenirea unor astfel de incidente.