Intervenție cu Ambulanță pe terenul de la Petrol. Un jucător de la FC Muscelul accidentat grav

Actualitate (Categoria articolului)

Momente de panică pe terenul Sintetic de la Petrol, un jucător de la FC Muscelul Câmpina a suferit o accidentare gravă. Au fost însă și probleme la accesul Ambulanței pe stadion.

În minutul 81' al confruntării dintre FC Muscelul Câmpina și CS Scorțeni Mislea, a avut loc un incident neplăcut. La o fază de atac a jucătorilor din Scorțeni, apărătorul de la Muscelul Câmpina, George Badea, încercând să se apere, s-a lovit de un coechipier. Fără a putea să evite contactul, acesta s-a lovit violent la față. Din nefericire, jucătorul câmpinean a suferit un traumatism cranian, rezultând o fractură la nivelul feței.

A fost nevoie de intervenția ambulanței, însă medicii s-au lovit de o problemă inadmisibilă pentru un teren de fotbal pe care se desfășoară competiții oficiale. Din cauza modului în care terenul este construit, ambulanță nu a putut intra pe teren, medicii fiind nevoiți să transporte jucătorul cu targa până în zona vestiarelor. Acolo a durat minute bune până când a putut pleca spre spital tot din cauza lipsei de spațiu…

Jucătorul câmpinean a fost trasnportat la spital în stare conștientă, pentru mai multe investigații și îngrijiri medicale. Pe această cale îi dorim îsănătoșire grabnică și o recuperare rapidă!