1 Iunie cu veselie, voie bună, distracție și multe surprize pentru cei mici în Parcul Soceram.

Actualitate (Categoria articolului)

În Parcul Soceram Ziua Internațională a Copilului va fi marcată prin evenimentul: "Câmpina Curată a copiilor". Organizatorii au pregătit diverse activități și surprize pentru a oferi copiilor o zi de neuitat.

Muzică, bunătăți culinare, ateliere de creație, animatori și multe alte activități speciale îi așteaptă pe cei mici începând cu ora 10:00 în Parcul Soceram. Atmosfera de poveste va fi întreținută de ritmurile trupei Barbarossa Samba Group. Pentru cei mai pofticioși un food truck va servi dulciuri și bunătăți atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. De asemenea, din Parc nu vor lipsi locurile în care se vor desfășura ateliere de creație, unde "prichindeii" vor putea da frâu liber imaginației, dar de unde vor învăța și lucruri noi. Pe lângă toate acestea animatorii și artiștii de face painting vor pune cu siguranță un zâmbet pe fețele tuturor copiilor.

La finalul evenimentului, în jurul orei 14:00, se va organiza și o tombolă cu premii ce constau în: trotinete electrice, puzzle 3D, dar și o consolă de jocuri PlayStation!