Cine este Irina Mihaela Nistor – candidatul PSD la Primăria municipiului Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

 

Vineri după amiază, Partidul Social Democrat a lansat candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Câmpina, la alegerile din 2024. Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu a prezentat-o pe Irina Mihaela Nistor ca omul care va câștiga alegerile locale în municipiul Câmpina, anul viitor.

Iată cum se prezintă câmpinenilor Irina Mihaela Nistor:

 

  Cine sunt EU?

 

Un om tânăr, o femeie corectă și muncitoare, un om aflat la început de drum politic, dar cu o experiență în administrația publică de aproximativ 18 ani.

O persoană echilibrată și cu multă energie.

Un om direct pentru că spun ceea ce gândesc și nimic nu mă oprește atunci când știu că lucrurile trebuie făcute bine.

Sunt un om de cuvânt și de echipă.

Am fost toată viața mea alături de oameni, de copii și de acele persoane care mi-au solicitat sprijinul.

Am lucrat în învățământ, care este poate cea mai frumoasă meserie din lume și am încercat să creionez sufletele frumoase ale copiilor și să contribui la dezvoltarea armonioasă a acestora.

Am lucrat în administrația câmpineană, clădind un serviciu de la zero și lucrând alături de oameni de specialitate din toate domeniile de activitate ale primăriei.

De-a lungul anilor, am studiat, am urmat cursuri și m-am specializat în managementul sectorului public.

În ultimul an și jumătate, am descoperit un domeniu greu, dar și foarte frumos, sprijinind aproximativ 36000 de persoane cu dizabilități din județul Prahova, gestionând împreună cu colegele mele tot ceea ce înseamnă plățile și facilitățile acordate acestora.

Am acceptat această provocare pentru că iubesc Câmpina și am ales să trăiesc și să rămân aici împreună cu familia mea. Câmpina este o comunitate de oameni, o familie și într-o familie trebuie să te consulți, să afli opiniile celorlalți, să ții cont de ele și să duci proiectele la bun sfârșit.

Trebuie să creștem gradul de implicare și participare a câmpinenilor la toate deciziile guvernării locale.

Intru într-o familie mare și frumoasă. Am alături de mine oameni cu experiență politică, profesională și împreună vom realiza o echipă excelentă. Această echipă are un scop bine determinat – acela de a realiza proiecte pentru câmpineni și adaptate nevoilor comunității. Vom veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii municipiului și care să conducă la o dezvoltare echitabilă pentru toate cartierele.           

Numai cu o echipă puternică putem obține rezultatele dorite în 2024, respectiv câștigarea alegerilor locale: atât primăria și consiliul local, dar și consiliul județean.

Partidul Social Democrat are meritul de a-și deschide porțile pentru a atrage oameni tineri ca mine, ca dl Ioan Mușat – președintele organizației Câmpina și ca toți acești oameni din spatele meu care vor altceva pentru acestă comunitate. Împreună putem face o schimbare în bine, iar porțile sunt deschise pentru acei oameni care vor să ni se alăture.

Este o mare onoare să mă aflu astăzi aici, mă încearcă sentimente copleșitoare și vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată.

Voi dovedi responsabilitate și implicare pentru o adevărată schimbare și nu în ultimul rând RESPECT față de oameni și față de lege. Îmi pun în slujba dumneavoastră toată experiența și priceperea mea și vă adresez rugămintea să-mi fiți alături pentru că am nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a ne atinge obiectivele în 2024.

Haideți să câștigăm alegerile în județul Prahova, începând cu municipiul CÂMPINA! Ca să căștigăm trebuie să avem parteneri serioși în echipă, care să îi reprezinte pe câmpineni!

Împreună vom câștiga! Doamne ajută!                              

                                                                    

Irina-Mihaela Nistor