Tânărul motociclist care și-a pierdut viața duminică într-un accident rutier a fost condus pe ultimul drum. Un ultim omagiu impresionant adus de colegii motocicliști.

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru mulți Bogdan sau "Body" așa cum era cunoscut de către apropiați, a fost un prieten deosebit, gata să dea mereu o mână de ajutor fără ezitare, un om ce emana voie bună în orice loc mergea și își putea face prieteni noi cu mare ușurință.

Din păcate tânărul de doar 24 de ani a suferit în decursul zilei de sâmbătă un accident rutier în Comuna Brebu. Chiar dacă a părăsit locul accidentului în stare conștientă sub supravegherea medicilor, din cauza multiplelor leziuni starea acestuia s-a agravat, producându-i în cele din urmă decesul.

Prietenii nu l-au uitat și s-au mobilizat ca în acestă zi tristă să îl conducă pe ultimul drum, aṣa cum se cuvine. Zeci de motociliști au participat la funeraliile tânărului și au turat pentru ultima dată motoarele în memoria sa.

Este un articol la care cu greu ne găsim cuvintele pentru că la fel ca pentru mulți alți oameni, "Body" a fost un coleg și un prieten bun. Preferăm să ștergem cât mai repede această zi tristă din mințile noastre și să îl păstrăm pe Bogdan în amintirea noastră, exact așa cum era el. Un om care în 8 ani de școală și nu numai ne-a fost un prieten desăvârșit, loial, care ne putea aduce mereu un zâmbet pe buze.

 

Drum lin, Bogdan!

 

 

Felix Precup