Zeci de jucători și fani au participat la Turneul Caritabil de minifotbal desfășurat la Brebu

Social (Categoria articolului)

Jucătorii de fotbal din Brebu și împrejurimi s-au mobilizat rapid și au răspuns la invitația de a participa la un turneu caritabil. La eveniment au participat și mai mulți jucători din cadrul comunității Ligii Muscel.

Vă amintim ca scopul competiției a fost strângerea de donații pentru "Jojo" Manea, o tânără de 24 de ani care suferă de o boală gravā. A fost notabilă bucuria jucătorilor de a putea "pune umărul" la o cauză nobilă, practicând sportul iubit. La turneu au dominat sportivitatea și fair play-ul. Atmosfera a fost frumoasă, menită să o încarce pe Jojo Manea cu energie pozitivă și cu speranța că va putea învinge din nou cancerul limfatic.

Turneul a fost câștigat de echipa "La Dimache", însă o prezență care a atras toate privirile a fost și echipa: "Blue Team". Echipă, formată din 5 jucătoare curajoase care au luat startul în această competiție, a jucat chiar în meciul de deschidere împotriva echipei ce avea să câștige turneul.

După turneu Jojo Manea a postat și un mesaj de mulțumire pe rețele de socializare:

 

"Cu siguranță, am cei mai tari, frumoși și buni susținători! Ieri, o parte dintre ei s-au strâns, într-o combinație frumoasă, de util cu plăcut, pentru, a fi lângă mine. Nici căldura toridă, urmată de norii negri, fulgere, accidentări sau oboseală, nu i-a oprit să joace până în ultimul minut. În sinea mea, am luat totul ca pe un semn. Această rezistență a lor mi-a dat de înțeles că asta trebuie să fac eu. Să înfrunt orice impediment, greutatile, până ating scopul final, așa cum au făcut-o ei pe teren! În ciuda emoțiilor pe care le-am simțit, ei m-au făcut să mă simt normală, iar să fii normal este cel mai special lucru din lume! Întâlnirea prietenilor din copilărie, a celor făcuți pe parcurs, dar si a celor care nu m-au cunoscut niciodată, uniți doar pentru mine a fost unul dintre cele mai frumoase momente trăite de mine și pentru asta vă mulțumesc!”

Pozele vorbesc de la sine, iar dacă ele ar putea vorbi, toate ar spune același lucru: "Pentru Jojo”!

#teamjojo

 

Felix Precup