Cupa Seva a strâns zeci de participanți la baza sportivă "Petrol" din Câmpina.

Lifestyle (Categoria articolului)

Clubul OK Silva a organizat, duminică 24 septembrie o competiție de orientare turistică, chiar în interiorul bazei sportive "Petrol".

Pe o vreme superbă de vară, zeci de participanți au luat startul la această ediție a Cupei Seva. Au participat atât sportivi cu experiență în orientarea turistică cât și amatori care au vrut să se bucure de câteva ore de mișcare în aer liber. Competiția a fost organizată pe grupe de vârstă, de la cei mai mici (12 ani), până la onorabila vârstă de (85+), unde am avut surpriza plăcută să întâlnim persoane octogenare care încă se mențin în formă. Au mai fost organizate și probele de Open, Open Tehnic și Open Family. Proba care probabil a dat cele mai mari bătăi de cap participanților a fost "labirintul", pe care OK Silva o poate organiza în exclusivitate. Clubul este printre singurele din țară, dacă nu chiar singurul care a investit în achiziționarea materialelor necesare pentru organizarea acestui traseu.

La finalul evenimentului, toată lumea a câștigat. Unii au obținut diplome și trofee, iar cei mai puțin norocoși, care nu au putut urca pe podium, s-au bucurat totuşi de câteva ore de mișcare în aer liber și sănătate. Marii câștigători au fost sportivii de la Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza, echipă formată din 11 băieți și 3 fete.

 

Felix Precup