Accident mortal pe DN1, la Păulești

Actualitate (Categoria articolului)

Un grav accident s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 8.30 pe DN1, la intersecția cu DJ 155 Păulești.

Din informațiile primite până la acest moment în eveniment au fost implicate 2 autoturisme, iar două persoane au fost descarcerate, în stare de inconștiență. A treia persoană, un cetățean de origine turcă, este conștientă și transportată la spital.

Pentru asigurarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor au intervenit 1 ofițer, 14 subofițeri cu 1 autospecială de stingere,  1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă și 1 autospecială de primă intervenție și comandă.

Pentru gestionarea operativă a evenimentului, a intervenit și elicopterul SMURD.

După extragerea victimelor din autovehicule, medicul a declarat decesul a două dintre acestea, un bărbat de 55 ani și unul de 41, ambii din același autoturism. 

Conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr în vârstă de 22 ani, a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ

Traficul este încă restricționat pe sensul de mers către Ploiești, fiind dirijaț de polițiștii rutieri.

Din surse neoficiale se pare că mașina condusă de bărbatul de 55 ani ar fi ieșit de pe DJ155, încercând traversarea DN1, moment în care cea condusă de tânărul de 22 ar fi intrat în coliziune cu aceasta.

Vom reveni