Weekend plin cu evenimente în Câmpina. Iată ce puteți face timp de 3 zile în municipiul nostru

Actualitate (Categoria articolului)

În acest final de săptămână sunt programate mai multe evenimente culturale, adunări sociale, și competiții sportive în municipiul nostru. Fie cu intrare liberă, fie pe bază de bilet, câmpinenii pot alege dintr-o varitate de evenimente, destinate atât adulților cât și celor mici. Programul este următorul:

 

9 Decembrie 2022, ora 18:00 la Casa Tineretului - spectacolul de teatru: 8 Femei

Atelierul Actorului vă invită la o nouă piesă de teatru prezentată în cadrul programului "Câmpina Artelor". 8 Femei este o comedie polițistă concepută de scriitorul, actorul și directorul de film francez Robert Thomas. Acțiunea se petrece într-un conac înzăpezit din Franța în care o familie se strânge pentru a sărbătorii Crăciunul, însă nu este loc de sărbătorit. Singurul bărbat al familiei, este ucis, iar criminalul nu putea fi decât una dintre cele 8 femei. Aceastea se suspectează una pe altă și sunt într-o continuă cursă de a își găsi un alibi. Cine a comis crima veți putea afla doar dacă mergeți vineri la Casa Tineretului.

 

9 Decembrie 2022, ora 18:00, Librăria Elstar - Lansare de Carte: "Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus".

Aceasta este o carte pe care domnul Alin Ciupală o dăruiește câmpinenilor nostalgici, o carte cu și despre frumosul nostru municipiu. Cei care doresc să asculte și să descopere poveștile spuse pe viu grai de autorul cărții, sunt așteptați vineri începând cu ora 18:00 la Elstar.

 

10 Decembrie 2022, ora 10:00, 2be Group Strada Griviței Nr.88 Câmpina - Concurs de indoor cycling

2be vă invită la un eveniment deosebit pentru Câmpina. Ciclism în atmosferă de sărbătoare, lângă bradul de Crăciun, în mirosul de vin fiert cu scorțișoară și portocală, și gustul de turtă dulce. După cum probabil v-ați dat seama este vorba de un traseu virtual unde vă puteți întrece cu familia sau cu prietenii. Prețul pentru a te putea "teleporta" pe un traseu de 10 km plin de urcări și coborâri spectaculoase este de 80 de lei, în cazul plății în avans în baza facturii, sau 100 de lei în la fața locului în ziua concursului.

 

11 Decembrie 2022, ora 18:00, Casa Tineretului - Concert Caritabil "Zâmbete de Sărbători"

Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, organizează la Casa Tineretului, în data de 11 decembrie 2022, ora 18:00, concertul caritabil "Zâmbete de sărbători" la care vor participa artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor merge integral către Asociația "Glasul Autismului".

 

10-11 Decembrie 2022, Sala de Sport a Colegiului Național Nicolae Grigorescu - Turneul 4 din cadrul Campionatului Județean de Baschet U16

Pentru iubitorii baschetului din Câmpina, urmează două zile pline de acțiune în sala de sport a Colegiului Național Nicolae Grigorescu. Câmpinenii sunt așteptați să își încurajeze echipa locală în cele două meciuri pe care băieții de la CS Câmpina le vor diputa:

-10.12.2022, ora 18:30: CS Câmpina - CS Valea Călugărească

-11.12.2022, ora 11:00: CS Câmpina - CSM Ploiești

 

Alte evenimente din Câmpina în acest weekend:

 

 

Sâmbătă 10 Decembrie 2022, ora 10:30, Natico Strada Plevnei Nr.2 - Ateliere de pictat decorațiuni de Crăciun

 

Sâmbătă 10 Decembrie 2022, ora 15:00, Cafeneaua 5toGo Bd.Carol I Nr.70 - Vernisaj Alina Dumitrescu - "Nuanțe acuarelistice metamorfozate"

 

Sâmbătă 10 Decembrie 2022, ora 21:00 Club Live Câmpina - Concert Rock Alternative Trupa Apollo

 

Duminică 11 Decembrie, ora 13:00 Sala de Sport CNNG - CS Câmpina - CSO Tricolorul Breaza, Handbal Junioare III, etapa 12