Organizația municipală Câmpina a PNL a fost dizolvată în secret, ieri seară. Reacția lui Marian Nistor, de acum, fost președinte PNL Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

 

Până la acest moment nu am primit nimic oficial din partea Biroului Politic Județean. Am aflat de decizia BPJ de la alți colegi și din presă. Nu știu care sunt motivele pentru care întreg Biroul Politic a fost dizolvat și ce prevederi statutare au fost invocate în acest sens. Se pare că a fost numită o persoană de la organizația Ploiești care să conducă PNL Câmpina. Aceeași persoană pe care au încercat să o impună și la alegerile interne de anul trecut, contrar prevederilor statutare.

Acest demers nu se justifică, dar eu nu mă cramponez de funcție. Am făcut parte din această echipă timp de 24 de ani și constat că istoria se repetă. În 2020, la alegerile locale, Horia Tiseanu (primarul în funcție și președinte PNL Câmpina) a fost desemnat candidat oficial pentru funcția de primar, iar apoi, peste noapte, a fost înlocuit și chiar demis din funcția de președinte PNL.

Conflictul politic cu primarul Alin Moldoveanu, care prin deciziile sale a afectat profund voința cetățenilor, a confirmat ceea ce se bănuia din 2020 și anume faptul că acesta a fost susținut tot timpul de o parte a conducerii PNL Prahova. De fapt, acum chiar putem spune că acesta a fost creația lor, iar câmpinenii au fost induși în eroare. Primarul Alin Moldoveanu nu a fost niciodată independent. Eu m-am opus deciziilor aberante pe care gruparea de la Ploiești, care conduce Câmpina a încercat să le impună cu forța și care aveau un impact negativ asupra orașului.

Îmi voi continua drumul și mă voi implica activ în viața comunității. Îmi voi pune în slujba cetățenilor toate cunoștințele și experiența politică și administrativă pe care le-am dobândit până acum. Îmi voi susține în continuare punctele de vedere în care cred cu adevărat și nu mă voi lăsa intimidat. Rămân atașat de rădăcinile și principiile mele.

Mulțumesc echipei PNL Câmpina, echipă cu care am avut o colaborare foarte frumoasă, colegi și prieteni care chiar nu cred că meritau să fie tratați în acest fel.

 

Marian Nistor