Retragerea cu torțe a elevilor Școlii de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, un eveniment organizat cu prilejul împlinirii a 55 de activitate a școlii.

Actualitate (Categoria articolului)

Un eveniment impresionant a avut loc duminică seară pe strazile din municipiul Câmpina. Deși nu a avut nicio legătură cu "mărețul" festival Câmpina Artelor și Sporturilor, autoritățile locale au reușit cumva să asimileze și această ceremonie solemnă în programul evenimentului municipalității. Defilarea cu torțe a elevilor de la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina este un eveniment ce reprezintă de fapt aniversarea a 55 de activitate a reputatei școli câmpinene și este doar o concidență că s-a desfășurat în timpul Zilelor Orașului de anul acesta.

Exact ca în anul 2018 când s-au împlinit 50 de ani de activitate a Școlii de Poliție "Vasile Lascăr" peste 1000 de elevi, viitori polițiști, au defilat prin centrul orașului purtând în mână torțe aprinse. Îmbrăcați în uniforme de prezentare, elevii școlii de poliție au plecat la ora 19:00, în marș de la Casa Tineretului, purtând în mână torțele aprinse până în curtea instituției de învățământ, unde elevii promoției Noiembrie 2023 au încheiat parada.

Acest eveniment a atras sute de oameni în stradă, iar cei care au dorit să participe la eveniment au așteptat colona oficială de-a lungul Bulevardului Carol I, după care mulți dintre ei au urmat-o până la porțile Școlii de Poliție.

Trebuie menționat și faptul că la această defilare au participat ca spectatori oameni din toate colțurile țării, mulți dintre aceștia rude sau prieteni ai elevilor, care au dorit să le fie alături celor dragi la acest moment deosebit.

 

Felix Precup