Fostul ministru Ilan Laufer internat la spitalul din Câmpina,  după un accident petrecut pe B-dul Carol.  

Actualitate (Categoria articolului)

 

Ilan Harry Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri și Antreprenoriat în perioada 2017-2018 a fost implicat într-un accident la Câmpina, pe Bulevardul Carol I.

Potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine, accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I din Câmpina, unde șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea imobilului unde domiciliază și nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu autoturismul condus de fostul ministru. În urma impactului a rezultat rănirea lui Ilan Laufer cât și a soției și celor doi copii minori, aflați la bordul autovehiculului în momentul impactului.

Ilan Laufer, soția și cei 2 minori au fost transportați pentru efectuarea investigațiilor necesare. Conform surselor citate, politicianul prezintă traumatism torace anterior și lombar. Soția politicianului prezintă un traumatism lombar provocat de centura de siguranță. În ceea ce privește starea celor 2 minori aflați la bordul autovehiculului, băiețelul a fost lovit la nas, iar fetița a suferit traumatism facial ușor.

 

Conform surselor precizate, ministrul va rămâne sub supravegherea medicilor datorită traumatismelor toracice. Acesta va fi externat în momentul când medicii vor considera că se află în afara orcărui pericol.

 

 

Update: au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București, pentru continuare investigatiilor.