Un autocar s-a răsturnat pe DN1, în afara părții carosabile după ce conducătorul auto a pierdut controlul volanului.

Actualitate (Categoria articolului)

 

Miercuri noapte, în jurul orei 01:30, Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la un accident rutier produs pe DN1, în apropierea Comunei Cornu. La sosirea echipajelor de poliție, după primelele cercetări, în autocar nu se afla decât conducătorul auto care a rămas încarcerat în interiorul autovehiculului. Din primele informații obținute de polițiști la fața locului, șoferul care, se deplasa pe sensul de mers Brașov - Ploiești a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu separatorii de sens, fiind proiectat spre partea dreaptă în afara părții carosabile unde s-a răsturnat.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care la momentul sosirii echipajelor de poliție era încarcerat, dar conștient. ISU Prahova a mobilizat la această intervenție un echipaj SMURD, o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare.

 Ca urmare a accidentului victima prezenta politraumatisme și a fost predată în stare conștientă unui echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea acordării ajutorului medical de specialitate.