Festivalul Afacerilor Locale, ediția a II-a. 25 de firme din Câmpina au participat la evenimentul organizat în Parcul Soceram.

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

Sâmbătă, 23 Septembrie 2023 în incinta Parcului Soceram s-a desfășurat a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Neptun-Soceram. La această ediție a festivalului au participat 25 de firme, înscrise în campania Cumpără de Lângă Casă.

Organizatorii împreună cu antreprenorii prezenți la eveniment au pregătit mai multe surprize participanților printre care ateliere interactive la care cei interesați au putut participa gratuit, dar și două concerte de muzică live.

Irina Chira a susținut primul atelier al zilei, denumit "Arta Fotografiei" și cu această ocazie cei pasionați de fotografie au putut învăța de la un adevărat profesionist, cu zeci de ani de experiență, câteva dintre tainele acestei arte. Tot în jurul scenei din zona centrală a evenimentului, Elena Paraschiv, instructor de Pilates, a susținut atelierul "Pilates pentru sănătatea coloanei", un moment excelent de mișcare în aer liber, care a abordat și un subiect destul de actual. În ziua de azi, când majoritatea oamenilor petrec multe ore pe scaun în fața calculatorului, coloana "duce tot greul", câteva minute de exerciții sunt bine venite, desigur, câmpineni pot descoperi și mai multe exerciții printr-o "vizită" la Art Pilates, locație aflată în incinta Complexului Fibec.

Concertele live au delectat apoi publicul câmpinean. Trupa The Jazzy Jo Experience a adus finețea și eleganța muzicii blues, apoi trupa VOX a încins atmosfera cu energia muzicii rock.

După mai bine de 9 ore petrecute într-o atmosferă de festival, printre antreprenorii dornici să își prezinte afacerile celor curioși, putem spune că Festivalul Afacerilor Locale, a fost un eveniment cu și despre câmpineni. A fost de asemenea un bun prilej pentru a demonstra din nou că servicii și produse de calitate se pot găsi și "lângă casă".

Animalux, Art Pilates, Axer Rulote, BRB Home, CHG Bioagro International Production, Credyram Consult, CyberProject, Dabov, DayByDay, ETU Oil&Gas, Eventive, Happy Carpet Câmpina, Inbox Solution, Irina Chira Foto, Lezalin – Ciufărici, NutriFit Câmpina, Orthocare Medical Vet, Peisart Garden Design, Pyter Auto GR, Racometal Creativ, Ruris, Sofprest Protect Security, Soon Instasol, Teknica Legno și The Best Arhitect Creativ, au fost cele 25 de afaceri locale care au participat la acest eveniment și așteaptă ca în continuare cât mai mulți câmpineni să le treacă pragul în viitor.