Revelion neașteptat de reușit la Câmpina. Dorian Popa a întâmpinat noul an împreună cu publicul câmpinean.

Actualitate (Categoria articolului)

 

În ciuda criticilor care au considerat că petrecerea organizată de municipalitate de Revelion este doar o risipă de bani, evenimentul a prezentat mai mult interes decât s-ar fi crezut. Se pare că Dorian Popa și focul de artificii au constituit rețeta pentru un Revelion reușit.

Leya D, Lavinia Pîrva și Trupa RO-MANIA, au întreținut atmosfera în ultimele ore ale anului 2022. Dorian Popa și "Chelutzu" însă au fost magnet pentru publicul câmpinean, strâns într-un număr mare în Centrul Civic. După ce a cântat împreună cu publicul cele mai populare piese ale sale, celebrul cântăreț și influencer, împreună cu simpaticul său prieten, bulldog-ul francez, "Chelutzu", a făcut numărătoarea inversă care a precedat focului de artificii. De asemenea Dorian Popa a avut un mesaj pentru câmpineni în stilul său caracteristic: "La mulți ani, românii mei! Să fim sănătoși! Să fiți credincioși! Să îi iubiți chiar și pe cei care v-au dat la gioale, că asta iubește Dumnezeu cel mai mult la noi… Vă pup, vă iubesc, vă mulțumesc și vă urez un an nou senzațional!"

Spectacolul s-a încheiat cu tradiționalul foc de artificii mai scurt decât în anii precedenți, dar la fel de spectaculos, care a marcat sosirea noului an.

După doi ani de pandemie în care Revelionul nu a putut fi sărbătorit cum se cuvine, în 2022 putem spune că locuitorii Municipiului Câmpina, s-au putut bucura de un spectacol reușit.