Robert Cimpoiașu la Emisiunea 25

Actualitate (Categoria articolului)

În această ediție a Emisiunii 25' facem cunoștință cu un personaj energic ce împreună cu trupa sa face spectacol total pe orice scenă urcă.

Robert Cimpoiașu s-a născut în Comuna Telega, însă ca mulți locuitori ai comunei, a ajuns să petreacă cât mai mult timp în Câmpina. Robert a fost pasionat de muzică încă din copilărie. De tobe s-a apucat fără să își planifice neapărat să învețe să stăpânească cu măiestrie acest instrument, doar că într-o zi i-a spus tatălui să că vrea un set de tobe. După ce a primit setul de tobe a trecut direct la treabă, învățând în timp să stăpânească cu măiestrie acest instrument.

În prezent Robert Cimpoiașu este component al trupei Apollo 22, o trupă bine cunoscută de iubitorii rockului din Câmpina și împrejurimi din care mai fac parte: Alex Muscalu (chitară/voce), Valentin Steria (chitară) și David Dorobanțu (bass). Cei de la Apollo 22 și-au lansat deja primul single, numit “Vocea ta” și au susținut mai multe concerte concerte în Câmpina dar și în alte orașe din țară, reușind să își adune o mulțime de fani ce de abia așteaptă să îi asculte din nou.

 Planurile de viitor ale lui Robert Cimpoiașu includ atât muzica cât și arhitectura pe care o studiază în prezent la facultate în București. Pe plan muzical Robert lucrează împreună cu trupa la primul album și pregătește mai multe concerte pe care Apollo 22 le va avea în viitorul apropiat.