Un nou partid a luat naștere pe scena politică din municipiu. „CÂMPINA CURATĂ” își propune ca municipiul Câmpina să redevină Orașul Elitelor.

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

PARTIDUL CÂMPINA CURATĂ, noua formațiune politică ce a luat naștere în orașul nostru, are ca scop principal curățenia morală a municipiului Câmpina.

Liderul noului partid este Rudolf Leica, unul dintre managerii grupului de firme Neptun – Soceram și implicat activ în dezvoltarea proiectului civic „Cumpără de lângă Casă”.

Partidul Câmpina Curată este o formațiune de centru, cu doctrină eco-social liberală, ce are ca deviză „Împreună pentru Câmpina”.

Coeziunea socială, dialogul permanent, competența și transparența în administrația publică locală, promovarea civismului, responzablizarea elitelor și implicarea în modernizarea orașului sunt doar câteva dintre direcțiile pe care dorește să le urmeze acest partid.

Partidul Câmpina Curată militează pentru dezvoltarea sistemului local de educație și adaptarea lui la necesitățile reale ale pieței muncii locale, dezvoltarea echilibrată a tuturor cartierelor câmpinene, pentru sprijinirea antreprenorilor locali mici și mari deopotrivă, pentru o dezvoltare economică durabilă și cu valorificarea potențialului energetic verde, pentru stimularea mediului cultural, pentru prezervarea patrimoniului cultural și creșterea gradului de implicare a cetățenilor în actul cultural” – Rudolf Leica (preluare din ziarul “Oglinda de Azi”) 

Rudolf Leica a fost ales consilier local al municipiului Câmpina în urmă cu doi ani, dar după confirmarea mandatului de primar al „independentului” Alin Moldoveanu, el împreună cu alți membri inițiali ai Consiliuliu Local au decis nu pot participa la proiectele actualului primar al municipiului.

Această nouă formațiune politică, exclusiv locală, își propune să acceadă în Consiliul Local la viitoarele alegeri din 2024.