Câmpina Delivery, aplicația ce "livrează bun gust" și vine în ajutorul afacerilor locale

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

Câmpina Delivery a apărut la inițiativa unor câmpineni, care însă până să deschidă o astfel de aplicație și în orașul natal, au început mai întâi în alte localități din țară, orașe mari precum Iași sau Roman. Treaba a mers bine pentru dezvoltatori, reușind astfel să se bată cu alte servicii de delivery mult mai cunoscute și mai răspândinte în întreaga lume.

 

Taxe mai mici pentru restaurante și prețuri fără adaos comercial, avantajul principal oferit de Câmpina Delivery

Majoritatea serviciilor de food delivery cer comisioane destul de "piperate" restaurantelor cu care colaborează, însă avantajul oferit de Câmpina Delivery este faptul că, în aplicație sau pe site, vom găsi la toate restaurantele înscrise, prețurile conform meniului, fără adaos comercial. Taxa pe care afacerile locale trebuie să o plătească pentru a beneficia de aceste servicii este de doar 2% per comandă, comision care poate fi chiar și cu 10% mai mic față de cel perceput de alte servicii de food delivery

 

Proiectul s-a extins rapid și este într-o continuă dezvoltare

La doar două luni de la lansare, pe platforma Câmpina Delivery se găsesc deja multe dintre restaurantele cu renume din Municipiul Câmpina, astfel încât clientul poate alege dintr-o gamă variată de produse: de la meniul zilei, la pizza sau chiar produse de fast food. Nu doar câmpinenii se pot bucura de aceste servicii, livrarea cuprinzând și localitățile limitrofe, pe o arie de aproximativ 15 km în jurul orașului. De comenzi se ocupă doar livratori cu experință în domeniu, astfel încât, atât angajații restaurantelor cât și clinetul final, să aibă parte de cea mai bună comunicare și colaborare posibilă, când lucrează prin intermediul Câmpina Delivery.

 

Cum funcționează?

Îți faci cont și în cel mai scurt timp te poți bucura de cele mai bune preparate din restaurantele câmpinene, la domiciliu. Aplicația și site-ul vin în ajutorul clientului cu o interfață prietenoasă, ușor de folosit. În doar câteva clickuri comanda este gata, iar utilizatorul are toate detaliile privind metoda de plată și timpul de așteptare. Acesta este notificat despre progresul comenzii, până în momentul când livratorul ajunge la ușa clientului.

Pentru fiecare preparat și ingredient din comandă, există secțiunea "note", unde clientul își poate personaliza produsele. De exemplu, poate elimina anumite produse dintr-un preparat, sau poate menționa dacă dorește carnea mai gătită sau mai puțin gătită, precum și multe alte mențiuni posibile, legate de modul de preparare.

 

Campanie de promovare online dar și fizic

Dezvoltatorii își doresc ca acest proiect să fie cunoscut și folosit în rândul tuturor categoriilor de vârstă, astfel că, pe lângă promovarea din mediul online, există și o campanie cu flayere pentru cei care nu au acces la internet, iar prin oraș se poate vedea mașina Câmpina Delivery, care are și un spot publicitar electronic. În viitor se intenționează și deschiderea unui call center pentru comenzi, astfel cei care nu au acces la internet sau au cunoștințe mai scăzute de folosire a device-urilor inteligente, să poată comanda telefonic.

 

Planuri de viitor

Desigur, dezvoltatorii proiectului nu vor să se rezume doar la livrare de mâncare. În timp, aceștia își doresc ca aplicația să devină un adevărat loc în care comunitatea locală să se poată uni cu afacerile locale. Curând, în cadrul Câmpina Delivery va apărea și secțiunea "Marketplace". Aici, câmpinenii își vor putea face cumpăraturile din confortul propriului domiciliu, având la dispoziție o gamă variată de magazine. Ionică Eduard, înițiatorul proiectuui Câmpina Delivery, își dorește ca implementarea serviciului "Marketplace" să înceapă mai întâi cu marketurile locale și magazinele de cartier, iar mai apoi se va încerca și includerea marilor supermarket-uri din oraș. Planurile nu se opresc însă aici, iar dezvoltatorii speră că pot implementa cât mai multe servicii, nu doar livrări ce privesc alimente. În viitor ne vom putea programa la una din frizeriile locale doar folosind aplicația, vom putea comanda un buchet sau un aranjament floral de la o florărie, sau vom putea achiziționa produse proaspete ca de exemplu: pește sau legume, prin doar câteva apăsări pe display-uri telfonului.

Toată povestea Câmpina Delivery o puteți afla urmărind materialul video.