Grupul de firme NEPTUN – SOCERAM donează Stadionul Rafinăria Română câmpienilor  

Actualitate (Categoria articolului)

Breaking News

 

În cadrul evenimentului Câmpina de Ieri, Câmpina de Mâine, Elena Albu – președinta Consiliului de Administrație al SC Soceram SA și Rudolf Leica – directorul general al SC Neptun SA, au făcut un anunț extrem de important pentru câmpineni. Stadionul Rafinăria Română, aflat în momentul de față în administrarea privată a grupului de firme Neptun – Soceram ce aparține omului de afaceri câmpinean Mihai Anastasescu, va fi donat municipiului Câmpina, împreună cu proiectul de reamenajare și design.

Redăm integral comunicatul de presă:

 

 

 COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Grupul de firme Neptun - Soceram, aparținând omului de afaceri câmpinean Mihai Anstasescu, proprietarul stadionului pe care are loc evenimentul de astăzi “Câmpina de leri, Câmpina de Mâine”, vine în fața câmpinenilor cu o surpriză și un dar în același timp, menite să contribuie la transformarea municipiul Câmpina într-un oraș al viitorului, așa cum îl merităm si ni-l dorim cu toții.

De-a lungul timpului am constatat că unul dintre cele mai importante lucruri care ne unesc, dincolo de orice diferență dintre noi, este sportul. Sportul în general și fotbalul în mod special, a transformat în aceste zile România într-o țară cu o singură voce.

În contextul bucuriei adusă nouă, tuturor de sportul rege, grupul de firme Neptun - Soceram donează câmpinenilor, acest stadion.

Donația, reprezentând stadionul în valoare de 1,2 milioane de euro, este conditionată de îndeplinirea de către autorități a trei condiții importante: păstrarea locației, modernizarea lui conform conceptului de design ce va fi oferit odată cu donația și redenumirea stadionului, conform propunerii stabilite împreună cu câmpinenii.

Prin acest demers dorim să dăm posibilitatea municipiului Câmpina să aibă la dispoziție un spațiu modern cu utilizări multiple, atât pentru evenimente sportive cât și culturale și artistice, precum cel de astăzi.