Sofprest Protect Security, siguranță în Câmpina

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

Sofprest Protect Security este o societate de pază, protecție, monitorizare și intervenție rapidă, cu sediul în Municipiul Câmpina, ce dispune de un capital privat, integral românesc, acoperind o mare varietate de servicii către persoanele fizice și juridice, atât din România cât și din străinătate. 

Echipa Softprest Protect Security este formată din personal cu experiență în domeniul organizării și implementării dispozitivelor de pază. Obiectul de activitate al firmei cuprinde: paza obiectivelor și controlul accesului, activități de securitate, monitorizare și intervenție rapidă, sisteme de securitate, consultanță de securitate, evaluări de risc la securitate fizică. 

Pe lângă toate serviciile oferite persoanelor fizice și juridice, societatea Sofprest Protect Security acordă celor ce doresc să înceapă o carieră în domeniul pazei și protecției, oportunitatea de a învăța și a fi instruiți de profesioniști în domeniu, chiar în Municipiul Câmpina. În cadrul școlii de agenți de securitate, cursanții pot participa la cursuri de atestare a agenților de securitate pentru pază și cursuri de inițiere, pregătire teoretică și practică pe linie de arme și muniții. 

 

Fie că doriți să beneficiați de serviciile de pază și protecție, fie că doriți să vă începeți cariera ca agent de pază, o vizită la sediul Sofprest Protect Security, situat pe Strada Plevnei Nr.17, poate reprezenta începutul unei colaborări cu o echipă tânără și experimentată pentru care securitatea cetățenilor este obiectivul principal.