Sabrina Stoica, concert sold out în ”inima Bucureștiului”. Află unde a cântat artista și cum și-a surprins fanii. 

Cultural (Categoria articolului)

 

Sabrina Stoica, cel mai cunoscut artist câmpinean al momentului, a susținut un concert la ”Uzina Coffee”, o locație des frecventată de bucureștenii care caută o cafea bună dar și câteva clipe de relaxare la timp de seară, cu muzică live de calitate. Joi trecută a fost rândul Sabrinei Stoica să încânte publicul din acestă locație cochetă, amplasată chiar în centrul capitalei, la Piața Amzei. 

După cum spuneam, evenimentul a fost sold out, cei care au dorit să prindă un loc la concert, grăbindu-se să își rezerve din timp locurile. Ca de obicei, Sabrina Stoica și-a bucurat fanii cu muzica sa, artista a cântând cele mai noi piese lansate, dar și-a surprins fanii și cu coveruri și melodii pe care publicul nu le mai auzise până atunci. 

A fost o seară minunată, pe care bucureștenii și nu numai au putut să o petreacă alături de Sabrina Stoica și trupa sa. Cei prezenți au aplaudat și au fredonat împreună cu tânăra artistă pe tot parcursul concertului. 

Concertul susținut de Sabrina Stoica la București a făcut parte din ”Seria Deconectat”, serie de concerte organizată de Uzina Coffee, ce a ajuns până în prezent la ”episodul” cu numărul 266.

 

Felix Precup