A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale are loc sâmbătă în Parcul Soceram

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

Câmpinenii sunt așteptați sâmbătă 23 septembrie în Parcul Soceram din municipiul Câmpina, pentru a face cunoștință cu oamenii din spatele a 25 de afaceri locale. Evenimentul va începe la ora 10:00 și se va încheia în jurul orei 19:00.

După o primă ediție foarte reușită, organizatorii Festivalului Afacerilor Locale, promit o nouă zi în care câmpinenii pot cunoaște mai multe despre afacerile locale, dar se vor putea simți bine și într-o atmosferă de festival. Asociația Câmpina Curată, împreună cu grupul de firme Neptun-Soceram au pregătit mai multe activități și momente artistice de care câmpinenii se vor putea bucura sâmbătă în frumosul parc de pe Muscel.

Irina Chira, fondatoarea Iri’s FoTo Studio, le va prezenta participanților pasionați de fotografie cum să captureze momente autentice și instantanee reușite, în cadrul atelierului „Arta fotografiei”, care va începe la ora 13:00. Elena Paraschiv, instructor de Pilates, îi invită pe iubitorii de mișcare să i se alăture începând cu ora 15:00 și să participe la atelierul „Pilates pentru sănătatea coloanei”. Intrarea la eveniment și participarea la ateliere fiind gratuite. Surprizele nu se termină însă aici, participanții fiind întâmpinați cu diverse jocuri interactive pentru întreaga familie, selfie zone și photo booth, dar și două concerte live. Astfel, pe scena Festivalului Afacerilor Locale vor urca incepand cu ora 16:15, trupele The Jazzy Jo Experience, și  VOX. Reprezentanții Sun City Radio, partenerul media al evenimentului, vor menține atmosfera de festival, în timp ce un DJ îi va încânta pe vizitatori cu selecții muzicale variate și energice.

25 de firme înscrise în programul Cumpără de Lângă Casă și-au anunțat prezența la acest eveniment, ce își propune să aducă împreună comunitatea locală și micile afaceri din oraș.