Revenire spectaculoasă pentru CS Câmpina în ultimul meci al anului la handbal feminin.

Actualitate (Categoria articolului)

După ce în startul partidei CSO Tricolorul Breaza conducea cu 5-0 și jucătoarele din Breaza au condus mai tot timpul în prima repriză, handbalistele de la CS Câmpina au reușit o victorie spectaculoasă.

În ciuda începutului neinspirat de partidă, elevele antrenorului Daniel Vasile au izbutit să revină în joc încă din prima repriză, care s-a terminat la egalitate 13-13.

Partea secundă a aparținut jucătoarelor de la CS Câmpina, chiar dacă tot handbalistele de la CSO Tricolorul Breaza au început mai bine, procurând rapid un avantaj de 3 goluri. Câmpinencele au revenit din nou și au trecut în avantaj pe la jumătatea actului secund, moment în care jocul a început să meargă din ce în ce mai bine, iar adversarele nu au mai putut să se apropie pe tabelă. CS Câmpina a învins CSO Tricolorul Breaza cu 29-23 și termină anul cu o victorie importantă. Campionatul Național de Handbal Feminin Junioare III se va relua pe data de 19 Februarie 2023, atunci când CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Activ Prahova Ploiești.

 

Rezultatele etapei 12:

CS Câmpina - CSO Tricolorul Breaza 29-23

CSO Mizil - ACS Victoria Olteni 28-4

CS Activ Prahova Ploiești - ACS Academia Junior Ploiești 23-34

CSM Ploiești - CS Brazi 28-13