Accident în Câmpina. Un tânăr de 35 ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Polițiștii din rutieri din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost sesizați în jurul orei 15:00 că s-a produs un accident grav în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus de către un tânăr de 20 de ani, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 35 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Polițiștii au fost alertați de o persoană care se afla în zonă la momentul producerii accidentului. Conform declarațiilor martorului, autoturismul condus de tânărul de 20 de ani nu ar fi acordat prioritate în momentul în care a efectuat un viraj la stânga către parcarea complexului comercial din zonă. Motociclistul care se deplasa cu viteză destul de mare pe banda de mers opusă ar fi intrat direct în bordul autoturismului. În urma impactului motociclistul ar fi fost propulsat în aer mai mulți metri.

Medicii ajunși la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă din păcate rănile suferite de motociclist s-au dovedit a fi incompatibile cu viața…

Vom reveni cu detalii!