Irina Mihaela Nistor nu va continua Pasajul Subteran, dacă va deveni primar. Oare primarul Alin Moldoveanu și-l va asuma public înainte de alegeri?  

POLITIC (Categoria articolului)

 

Într-o postare pe Facebook, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina își ia public angajamentul că nu va continua proiectul inițiat de actualul primar, Alin Moldoveanu, de construire a unui Pasaj Subteran în centrul municipiului Câmpina. În aceeași postare, aceasta îi cere primarului Alin Moldoveanu să își asume public intențiile referitoare la controversatul proiect și să renunțe la discursul ambigu pe care l-a avut în cel mai recent interviu realizat, pentru că oamenii trebuie să știe acest lucru înainte de alegeri.

Îmi asum public că în calitate de primar al Câmpinei nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!

Am hotărât să-mi iau acest angajament public ca urmare a dezbaterilor pe seama faptului că bugetul pe 2024 nu alocă bani pentru pasaj, existând diferite păreri despre intențiile primarului Moldoveanu. Nici măcar în ultima emisiune în care acesta a fost n-a spus cu subiect și predicat dacă va continua sau nu pasajul. Unii spun că a renunțat la proiect, alții că intenționat nu mai vorbește de el în an electoral și nu îi alocă bani, dar că îl va continua în 2025 în cazul în care va câștiga.

Îl invit pe primarul Moldoveanu să-mi urmeze exemplul și să-și anunțe public intențiile cu privire la pasaj. Câmpinenii trebuie să își aleagă viitorul primar în cunoștință de cauză. Dacă a renunțat la proiect, câmpinenii îi așteaptă angajamentul public, așa cum e cel de mai jos pe care l-am semnat. Dacă în schimb vrea să îl continue din 2025, atunci e dator s-o spună acum, înainte de alegeri. –Irina Mihaela Nistor, canditat la Primăria Câmpina