Cupa TSD la FIFA 2023 și Activity Board Game.

Actualitate (Categoria articolului)

Tinerii câmpineni s-au bucurat weekendul trecut de activități mai puțin obișnuite  pentru municipiul nostru. Cupa Fifa 2023 și Activity Board Game, organizată de Tineretul Social Democarat filiera Câmpina, împreună cu consilierul local Andrei Duran, s-a desfășurat zilele trecte, la Casa Tineretului.

Evenimentul a adus alături împreună peste 40 de tineri pasionați de FIFA și de Activity, un joc social de echipă, care pune la încercare capacitățile de comunicare și lucru în echipă a tinerilor.

“Tinerii din ziua de astăzi nu mai reacționează la propunerile sociale care erau organizate cu ani în urmă. Tehnologia avansată, ritmul de viață mai alert și interesul tot mai mare pentru aceste noi tipuri de activități, îi fac de cele mai multe ori să se izoleze și să își practice interesele în solitudine. Nu ne dorim acest lucru de la viitorul copiilor noștri, astfel ne-am gândit că aceste tipuri de întâniri îi ajută să îmbine pasiunile pe care le au pentru gaming, într-un contex cu interacțiune fizică. Vom continua să mai organizăm astfel de activități și să încercăm să venim în întâmpinarea dorințelor tinerilor noștri.” – Andrei Duran

Participanții s-au duelat pentru primele 3 locuri la FIFA 23, competiție care s-a desfășurat pe console PS4, iar participanții au avut voie să își aleagă orice echipă din cele disponibile în joc, chiar dacă exista riscul ca două echipe identice să se întâlnească pe parcursul turneului. La masa de "Activity" participanții s-au bătut pentru unul dintre cele două locuri câștigătoare. La FIFA au participat 32 de jucători în timp ce la masa de Activity s-au duelat 16 echipe.

Câștigătorii celor două turnee, au fost premiați cu vouchere de cumpărături la eMag care au ajuns la o valoare toatală de 2100 de lei. Pe lângă aceste vouchere premianții au primit și un mic trofeu simbolic.