Eveniment festiv maine seară, în Parcul Soceram. Cumpără de Lângă Casă vă invită la un concert excepțional de sărbători

Actualitate (Categoria articolului)

Sub genericul SĂRBĂTORILE VIN LÂNGĂ CASĂ, antreprenorii din cadrul Platformei Cumpără de lângă Casă și-au uniit forțele cu Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel și cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, au organizat un eveniment cu totul special pentru câmpineni.

Ca toate evenimentele Cumpără de Lângă Casă și cel de pe 14 decembrie se anunță a avea loc în aceași notă de eleganță și calitate.

Artiștii care vor urca pe scena amenjată în parcul Soceram, vor aduce bucurie în sufletele celor prezenți.

Evenimentul va fi deschis de Ansamblul vocal-instrumental Celesta al Colegiului Național Nicolae Grigorescu, care reprezintă dragostea unor copii pentru cântec și pentru viață. Pornind de la 10 tinere voluntare, Celesta numără în prezent peste 40 de elevi și studenți, care nu uită niciodată sa cânte, sa zâmbească și sa iubească. Sunt voluntarii perfecți ai tuturor cauzelor, de aceea repertoriul lor este variat și adaptat evenimentelor la care participă. Celesta zâmbește vieții și vă îndeamnă să le urmați exemplul!

Livia Pisaliță, care va încânta câmpinenii cu vocea sa, are doar 15 ani și de 3 ani studiază muzica clasică la Universitatea de Muzică din București. Pe lângă operă cochetează și cu pop-ul, mai ales cu melodiile anilor ’80, dar îi plac și musical-urile. Este pasionată de teatru și de tot ce înseamnă artă.

Formația Amicii, a Școlii Populare de Artă Ploiești, este formată din elevi instrumentiști și ai secției de canto popular, conduși de prof. David Gheroghe. Ei vor aduce câmpinenilor cele mai frumoase colinde.

Ultimii, dar nu cei din urmă artiști care vor urca pe scenă sunt membrii Ansamblului  Calabreaza, unul dintre cele mai cunoscute ansambluri folclorice din România. După remarcabilele prezențe la emisiuni celebre, precum Românii au Talent sau La Măruță, dar și reprezentații pe cele mai mari scene din țară, talentații dansatori vor aduce câmpinenilor suite tradiționale românești, din care nu va lipsi cu siguranță dansul devenit marcă înregistrată, al cărui nume îl poartă cu mândrie.

Și pentru că decembrie este luna cadourilor, antreprenorii câmpineni vor premia și opt dintre elevii cu cele mai bune rezultate, din afara ariei curriculare, de la liceele câmpinene.

Miercuri, de la ora 17.00 se anunță o seară magică, plină de voie bună și bucurie, în Parcul Soceram, în cadrul evenimentului SĂRBĂTORILE VIN LÂNGĂ CASĂ.