Doamnele din Câmpina în sărbătoare. Casa da Ajutor Reciproc a Pensionarilor a sărbătorit Ziua Femeii. 

Lifestyle (Categoria articolului)

 

 

Asociația CARP Câmpina a organizat Joi 7 Martie un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul, desfășurat la Casa de Cultură Geo Bogza, a inclus activități de socializare, momente artistice dar și un vernisaj al seniorilor câmpineni. 

Ziua a început cu un moment de poezie, Antonio Ion și Ștefan Stoian recitând mai multe poezii dedicate femeii și mamei. A urmat apoi Gala Umorului, susținută de Atelierul Actorului, în care s-au pus în scenă interpretări ale marilor scenete comice din teatrul românesc. De această dată în centrul atenției au fost operele lui I. L. Caragiale, interpretate cu multă iscusință de actorii câmpineni. 

Ca la orice eveniment reușit nu a lipsit muzica populară. Grupul vocal “Dor Doruleț” al CAR Câmpina a interpretat câteva piese populare, iar pe final cercul de dans al CAR Pensionari Prahova și Ansamblul “Prahovenii” al Liceului Tehnic Constantin Istrati au delectat publicul cu o suită de dansuri populare. Pe tot parcursul evenimentului, în holul instituției au fost expuse mai multe lucrări ale membrilor din cadrul cercului de pictură CAR Pensionari Câmpina. 

Toți artiștii care au participat la acest eveniment au fost răsplătiți la final cu diplome, cărți și câteva merinde dulci. 

 

Felix Precup