Știri...să știi!

Știri...să știi! (Categoria articolului)

Alt accident pe DN1, la intersecția cu Florești

O femeie de 31 ani și un copil de 2 ani au ajuns duminică seară la spital în urma unui accident petrecut la intersecția DN1 cu Florești. Mașina femeii, care era oprită în afara părții carosabile, a fost lovită după ce un atoturism condus de un bărbat de 40 de ani care circula pe direcția Ploiești către Brașov și un altul, condus de un bărbat 48 de ani, care circula din sens opus s-au izbit frontal și unul dintre ele a fost proiectat în mașina femeii.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală unui minor de aproximativ 2 ani și jumătate, și a femeii de 31 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul s-a desfășurat dirijat timp de mai multe ore.

 

Ucis în timp ce traversa DN1

Un bărbat de 49 de a murit miercuri seară, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa partea carosabilă a DN1, în zona localității Băicoi, la Paralela 45.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 27 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Incendiu la Șotriile

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina și Sinaia au acționat în noaptea de vienri spre sâmbătă la localizarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins o locuință din comuna Șotriile, sat Plaiul Cornului.

Incendiul s-a manifestat generalizat la o locuință, pe o suprafață de aproximativ 160 mp. Cauza probabilă de incendiu a fost reprezentată de producerea unui scurtcircuit electric.

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

 

Tradiția continua la Telega

Ordonanța Austerității nu a putut sta în calea organizării celebrului târg de la Telega, care de zeci de ani, în ziua când creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, aduce sute de vizitatori la manifestări.

Nici anul acesta organizatorii nu s-au dezis și a fost abundență pe tarabele comercianților. Atmosfera a fost întreținută de artiști de muzică populară. precum: Emilia Ghinescu, Laura Olteanu sau Dana Dobre, dar și de câmpinenii Chondriax și Naomi Prie. 

 

Rochia Iuliei Hasdeu este la Câmpina

14 noiembrie 1869 a fost ziua în care s-a născut Iulia Hașdeu. Cu această ocazie, sâmbătă 11 noiembrie la ora 12.00, la Muzeul Hasdeu a fost organizat evenimentul “Învierea unei viziuni”, ce s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile. Punctul central l-a reprezentat rochia domnișoarei Iulia, creată după schițele sale autentice, de LACE Magazine.

 

Familia Jeff a lansat piesa “Aya-9”

Pe data de 9 noiembrie, trupa de rock din Câmpina, Familia Jeff, a lansat piesa “Aya-9”, împreună cu un lyric video, în cadrul unui eveniment desfășurat la Echoes Haus, din București. Piesa poate fi găsită pe canalul de YouTube al trupei și împreună cu “Remorca” și alte piese ce sunt în lucru, se vor afla pe viitorul EP al trupei

Vulpea lui Akira la Librăria Elstar

Librăria ELSTAR a găzduit în seara de vineri, 10 noiembrie, lansarea cărții „Vulpea lui Akira” scrisă de Ioan Mihai Cochinescu. Alături de Codruț Constantinescu, amfitrionul evenimentului, scriitorului i-au fost alături fiica sa, Cristina Cochinescu dar și Ioana Nicolaie, Florin Dochia și Christian Crăciun, prieteni dragi ai autorului. Un invitat neașteptat la evenimentul micuț din orașul nostru a fost și scriitorul Mircea Cărtărescu, care a surprins audiența prin prezența sa și prin cuvintele calde despre autor. 

 

RACO MARKET DISCOUNT primul cash & carry din Câmpina

Fostul magazin Deskis Market Câmpina a devenit acum RACO MARKET DISCOUNT și este un magazin de tip cash & carry, primul de acest gen din Câmpina.

Noul magazin oferă preturi de en-gross pentru produse la bucata din mai multe game și aplică nu mai puțin de 2 praguri de discount:

Clienții sunt invitați și în magazinul online www.curatenie-dezinsectie.ro pentru a vedea și comanda mai ușor produsele, care vor fi livrate GRATUIT pe raza municipiului Câmpina.

Raco Market Discount este deschis de luni până vineri între 9 și 18, iar sâmbăta până la ora 14, Str. Fabricii, Nr.6, lângă sediul Fan Courier

 

SPORT

CS Câmpina victorie la handbal feminin

CS Câmpina a învins fāră probleme pe LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, la handbal feminin. În sala Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”, într-un meci cu un ritm plăcut publicului, echipa câmpineană a livrat o victorie care care nu a fost niciodată pusă sub semnul întrebării, elevele lui Daniel Vasile reușind să obțină un avantaj confortabil încă din prima repriză, pe care au câștigat-o cu 14-9. 

La fluierul final tabela de marcaj arăta scorul de 32-22 pentru câmpinence.

 

FC Muscelul Câmpina - Sportul Câmpina, derby-ul orașului

 Probabil cel mai așteptat meci al sezonului, de către iubitorii fotbalului câmpinean, s-a disputat sâmbătă pe terenul sintetic de la Petrol. Aceasta a fost prima întâlnire între cele două echipe din Câmpina, FC Muscelul și Sportul, într-un meci oficial.

La finalul timpului regulamentar de joc,

 

FC Muscelul Câmpina s-a impus cu 2-1, câștigând astfel prima confruntare din istorie cu Sportul Câmpina.