Incendiu la un apartament de pe B-dul Carol, din Câmpina. Pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat

Actualitate (Categoria articolului)

 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina au acționat în cursul dimineții de miercuri, 13 decembrie pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc din municipiul Câmpina, b-dul Carol.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

În apartamentul afectat, incendiul s-a manifestat la nivelul unei camere, în care, din nefericire, pompierii au identificat o persoană de sex masculin carbonizată.

Până în acest moment s-au autoevacuat 15 persoane care locuiesc la etajele superioare, iar 7 au fost evacuate de către pompieri, printre care și un vârstnic, nedeplasabil. Locuințele în care aceștia se aflau erau inundate cu fum. Nu s-au înregistrat probleme deosebite.

 

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 8.00. O persoana cu atac de panica fost asistată medical la fața locului, dar a refuzat transportul la spital. Nu au fost înregistrate alte victime. Cauza probabilă de incendiu este în curs de stabilire.

Vom reveni cu detalii pe parcurs.

 

 

ISU PRAHOVA