Primarul Alin Moldoveanu ratează din nou

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul Alin Moldoveanu pare să nu găsească nicio cale de comunicare cu majoritatea membrilor din Consiliul Local, mai ales în ceea ce privește proiectele sale de suflet.

În ședința extraordinară, de îndată, convocată de edilul câmpinean, vineri, 7 octombrie, în vederea obținerii votului pentru aprobarea PUZ-ului municipiului, ordinea de zi a cuprins, pe lângă PUZ și acordul cu Consiliul Județean și alte 6 puncte referitoare la o serie de lucrări în municipiul Câmpina, pe care consilierii nu le-au respins, din contră, le-au aprobat, demonstrând astfel că nu au o problemă cu toate proiectele propuse de primar, ci doar cu cele care nu își găsesc rostul în viața de zi cu zi a câmpinenilor și nu sunt fundamentate corespunzător.

Dintre cei 19 consilieri ai municipiului, doar 14 au răspuns fizic la chemarea primarului, 1 a fost prezent online, 2 au avut absențe (aparent) motivate, iar 2 nu au dat nicio explicație pentru absență.

 

Cele două puncte "cu cântec" nu au trecut...

Primul dintre punctele de pe ordinea de zi, cel vizând acordul cu Consiliul Județean în vederea realizării pasajului subteran, a picat, așa cum era și de așteptat, având doar 7 voturi PENTRU și 8 ABȚINERI...

Rezultatul acestui vot i-a dat prilejul primarului să retragă de pe ordinea de zi punctul cu numărul 2, cel referitor la PUZ, refuzând cu această ocazie și dreptul consilierilor de a-și exprima punctul de vedere cu privire la acest subiect.

Decizia de a retrage acest punct de pe ordinea de zi este una destul de controversată, deoarece la ședință erau prezenți 15 consilieri locali, existând cvorum pentru vot, astfel că nu se justifică... Singura explicație pe care o putem găsi este aceea că primarul a văzut că nu a găsit suținerea consilierilor la primul punct și nu a vrut sa riște supunerea la vot a celui de-al doilea. Prin această mutare speră probabil ca la următoarea convocare a Consiliului Local să mai găsească niște voturi în plus pentru a-și trece proiectul de suflet...

Ședința extraordinară a Consiliului Local a fost transmisă LIVE de campineanul.ro și poate fi găsită integral pentru vizionare pe canalul nostru de YouTube și pe pagina de Facebook.