Dezastru pe Lacul Curiacul din Câmpina.

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

În stilul caracteristic din ultimii 4 ani, Municipiului Câmpina continuă să ne “ofere” imagini ce lasă un gust amar de fiecare dată când trecem prin locuri care nu sunt neapărat centrale și deci nici accesibile mai multor câmpineni. De această dată imagini dezolante vin de apa Lacului Curiacul, care este împânzită de vegetație și gunoaie. Pe lângă faptul că parcul din jurul lacului arată execrabil, se pare că autoritățile locale nu se mai ocupă nici măcar de curățarea suprafeței apei. 

În cursul zilei de vineri mai mulți locatari din zonă au reclamat un aer urât mirositor în zona lacului. Ajunși la fața locului am putut observa că, pe lângă nivelul apei foarte scăzut, suprafața acesteia era plină de vegetație, gunoaie, reziduuri de petrol și multe deșeuri care se revarsă în lac, cauzând un miros greu de suportat pe malul apei. 

Nu știm când și dacă autoritățile vor interveni pentru curățarea apei, însă știm că la nici 10 ani de la amenajarea Lacului Curiacul acesta arată din nou ca o zonă părăsită a orașului.