Nici reprezentanții USR și PMP din Consiliul Local nu au participat la consultările cu primarul municipiului. Reprezentanții PNL au mers cu mandat.

Actualitate (Categoria articolului)

După ce reprezentanții PSD au transmis marți, în cadrul unei conferințe de presă, că social democrații din Consiliul Local nu vor participa la consultările cu primarul municipiului privind PUZ-ul, ce trebuie votat cât mai urgent, miercuri a fost rândul USR să anunțe că nici consilierii acestei formațiuni politice nu vor fi prezenți. Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a organizației locale, USR PLUS a motivat luarea acestei decizii cu mai multe argumente referitoare la forma actuală a PUZ-ului.

Conform informațiilor primite până la acest moment și reprezentanții PMP au absentat de la întâlnirea programată joi. 

Deși prezenți la consultarea cu primarul, reprezentanții PNL se pare că au avut un mandat clar, cu două puncte:

1. PNL Câmpina nu susține forma actuală a PUZ-ului propus de administrația Moldoveanu;

2. În cazul în care se vor pierde finanțări vina este exclusiv a primarului, care a semnat contracte înainte de un aviz favorabil al Consiliului Local. 

Opinia publică așteaptă cu nerăbdare următorii pași pe care aleșii câmpinenilor îi vor face în direcția, pe care nimeni nu o cunoaște momentan, dar care știm cu toții că va duce într-un loc ce va avea doar lapte și miere, pomi roditori și câini cu covrigi în coadă...

Până atunci asistăm neputincioși la acest spectacol politico - administrativ din care ar trebui să învățăm mai multe în următorii 2 ani. După se va lăsa cortina peste această piesă de teatru mai mult sau mai puțin apreciată, va trebui să fim mai pregătiți atunci când alegem următorul spectacol căruia să îi dedicăm timpul nostru...