5-1 SCOR FINAL Alin Moldoveanu vs Câmpineni.

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Lupta împotriva celor trei Hotărâri ale Consiliului Local care aprobau PUZ-ul ce include Pasajul Subteran, dorit de triada Moldoveanu -Dobre-Prună a ajuns la final. Primarul Moldoveanu & Co. au învins cetățenii municipiului Câmpina cu scorul de 5-1, după ce instanța a respins joi, 14 martie recursul formulat de Asociațiile Câmpina Curată și Pentru Câmpina. Decizia este definitivă. Pasajul va fi construit!

Timp de aproape un an, primarul Moldoveanu și Primăria Câmpina, neținând cont de dorința majorității cetățenilor, au dus o luptă lungă și costisitoare în încercarea de a realiza un proiect deloc benefic pentru municipiul nostru.

În luna mai a anului trecut an a avut loc Ședința de Consiliu Local prin care o majoritate formată din 10 consilieri a votat trei Hotărâri prin care era aprobat PUZ-ul municipiului Câmpina, ce include Pasajul Subteran. La aceeași ședință, Grupul de Inițiativă Civică Spunem NU Pasajului Subteran a prezentat în fața membrilor Consiliului o listă cu 6750 de semnături ale cetățenilor care nu sunt de acord cu demararea unui astfel de proiect în orașul nostru. Cum dorințele le-au fost ignorate, cele două asociații, Câmpina Curată şi Pentru Câmpina, precum și un grup de 55 de persoane au inițiat atunci două acțiuni în instanță pentru suspendarea acestor hotărâri, care astăzi au primit verdictul final: Primarul Moldoveanu îi „bate” pe câmpineni cu scorul de 5-1.