25' cu Mihaela Marin

25' (Categoria articolului)

Mihaela Marin este un om dedicat sportului. Încă de la o vârstă fragedă a călcat pe terenul de sport. A avut primul contact cu atletismul, antrenându-se pe terenul de la Poiana Câmpina.

Chiar dacă a participat la multe competiții ca sportiv, cele mai mari satisfacții din cariera Mihaelei Marin au fost obținute din postura de antrenor. Prin această meserie a reușit să conducă numeroși atleți spre performanță.

În prezent Mihaela Marin este profesor coordonator la Clubul Sportiv Școlar Constantin Istrati, club la care activează din anul 1998. Pe lângă multele realizări sportive, Mihaela Marin, a reușit în ciuda multor dificultăți să tină clubul în viață, aducând constant rezultate notabile pentru sportul câmpinean.

Pe viitor Mihaela Marin dorește să continue să îndrume tinerii din Câmpina și din împrejurimi, cărora, pe lângă sport vrea să le construiască caractere de învingători. Își dorește, de asemenea ca viitorul să aducă Câmpinei o sală de sport modernă și demnă de un municipiu, care să satisfacă nevoile atleților câmpineni.